Totalul afișărilor de pagină

Ce vedeta seamana cu o papusa Barbie ?

luni, 30 ianuarie 2012

Poze cu copiii lui Michael Jackson

Au trecut doi ani si jumatate de la moartea lui Michael Jackson.Nimeni nu l-a uitat. 
Copiii lui au crescut frumos .Iata cateva poze cu ei:




duminică, 29 ianuarie 2012

IOANA MARIA MOLDOVAN - Marlene Dietrich de Romania

Ce credeti ? Ii sta bine in aceasta ipostaza ?

IOANA MARIA MOLDOVAN: "N-am discutat niciodată serios despre CASATORIE"

Desi are o relatie de sapte ani, IOANA MARIA MOLDOVAN , prezentatoarea "Povestirilor " de la Acasa TV, nu a fost niciodata ceruta in casasatorie de iubitul ei Marian.Ea sustine ca nu o deranjeaza:" nu verigheta conteaza, ci dragostea". 
Ioana este una din persoanele publice care nu s-a remarcat prin scandaluri si cred ca merita sa fie fericita, adica sa aiba o familie cu iubitul ei in adevaratul sens al cuvantului.

joi, 26 ianuarie 2012

Asa DA deszapezire !!!

Incredibil, dar adevarat.
 Locatie: Japonia.
Autoritatile romane ar trebui sa ia aminte !

JOJO (Catalina Grama) si-a pus extensii

Parul unei femei spune totul despre ea.
JOJO, o femeie foarte atenta cu aspectul ei fizic a simtit nevoia unei schimbari si a inceput cu parul : si-a pus extensii. Operatiunea a fost realizata de salonul TRIBUTE, al carei imagine este.

JOJO (Catalina Grama) , din nou MIREASA

JOJO:"Coperta Ideal Mariaj...O experienta pe care nu o voi uita niciodata. Am imbracat cele mai frumoase rochii de mireasa, am purtat cele mai fine bijuterii...Am primit in dar un machiaj cu perle naturale pentru a le asorta rochiei cu 7000 de perle de pe coperta. In plus, am povestit despre nunta mea si am aratat pentru prima oara cateva fotografii deosebite! M-am indragostit de superba rochiie randunica si nu numai...Am trait cel mai frumos vis alb!!!"

INVENTII TRAZNITE: Masina - pantof

Masina - pantof este ideala pentru doamnele cochete.
Domnilor, v-ati incumeta sa conduceti un pantof cu toc 
inalt si subtire?

SYLVIA Stefanescu sechestrata in casa

SYLVIA: "Sunt sechestrata la conac :( ...... ORIBILA vreme pt Bucuresti !!!!!! Cafea am , briose am ,vin rosu am , carti am , lumanari cu vanilie am , sper sa am si curent electric ..... :("

miercuri, 25 ianuarie 2012

De ieri, MADALIN IONESCU si CRISTINA SISCANU au o "fetita"

CRISTINA SISCANU: " In sfarsit avem o fetita ... ca tot ne dorim una. Ea este Shila (Flacara), are 2 luni si o saptamana si este Malamut de Alaska. De cateva ore, a devenit membru al familiei noastre."



luni, 23 ianuarie 2012

La Palatul Stirbey, CRISTINA SISCANU si MADALIN IONESCU, sarbatorind castigarea concursului "Mireasa anului 2011"

Marea castigatoare este CRISTINA SISCANU (IONESCU) care a strans 501 like-uri. Cristina a castigat o masa festiva pentru 10 persoane si un card de fidelitate de 10%, premiu pe care o invitam sa-l ridice pana pe 1 februarire 2012.Pe locul al doilea s-a clasat Monica Pantea (Culetu) cu 417 like-uri careia ii oferim drept premiu o masa pentru 4 persoane + 1 card de fidelitate de 10 %.Pe locul al treilea, Cristina Enache (Iordache) cu 186, primeste un tort aniversar pregatit de cofetarul-sef al Palatului, Luminita Caragea, castigatoarea premiului doi la Cupa Romaniei in Arta culinara + 1 card de fidelitate de 10 %.


sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Cum iti place DANA NALBARU : roscata sau blonda ?


CRISTINA SISCANU IONESCU doreste sa revina in televiziune

De cand s-a casatorit cu Madalin Ionescu, Cristina Siscanu 
a devenit casnica.Acest 
statut nu o multumeste si vrea sa revina in televiziune.
Credeti ca o va ajuta sotul in acest sens?

Recunoasteti persoana din poza ?

INDICII: - este actrita
                - a jucat intr-o telenovela

DANA ROGOZ te invata cum sa-ti faci un TURBAN

Sursa:http://danarogoz.onemagazine.ro/

Etapa 1. Esarfa/baticul/salul il pliezi in forma de triunghi, din forma patrata initiala (parte peste parte).

Etapa 2. Il asezi pe cap, cat sa-ti descoperi toata fruntea si sa nu se vada prea mult din radacina parului (asta daca vrei poti face la final, cand il mai aranjezi gata facut).
Etapa 3. Iei cele doua capete si le treci in X prin spate. Adica varful din stanga il treci in dreapta si cel din dreapta il treci in stanga, formand la spate un X. Suna complicat explicatia in scris, dar e foarte simplu:
Etapa 4. Acum o sa ai cele doua capete ale esarfei trecute in X pe la spate, iar varful intial al esarfei va fi ramas pe mijlocul spatelui. Se vede deja ca eu la etapa asta mi-am bagat tot parul inauntru.
Etapa 5. Acum ia varful esarfei si muta-l pe partea stanga sau dreapta, cum preferi, langa unul din capete.
Etapa 6. Acum rasucesti cele doua capete (unul va fi mai gros pentru ca e format si din varful esarfei), cati sa subtiezi grosimea lor.
Etapa 7. Iei cele doua capete ale esarfei, gata rasucite, si le treci in X deasupra capului tau.
Etapa 8. Asta e ultima etapa, cand ascuzi varfurile celor doua capete pe dedesubt, cat sa tina.
Si asa arata la final turbanul meu facut in fata aparatului foto, adica FARA oglinda. Deci e super usor de facut!
Tot asa l-am facut si pe cel de la Roma, doar ca era alta esarfa (conteaza mult cu ce iti faci turbanul, ca nu toate arata bine – mie imi plac cum arata cele cu franjuri, dar imi fac si din esarfe simple).
Iar mai jos e o poza surprinsa la o terasa ceva mai devreme, cand mi-am facut un turban mai lejer, dar urmand pasii de mai sus, doar ca la final in loc sa trec in X, am facut nod si apoi am ascuns varfurile. Si am lasat parul jos, dupa urechi. Deci puteti improviza si voi pe aceeasi schema, in functie de cum va vine mai bine si cum cade materialul esarfei.
Sper sa se inteleaga explicatia mea si sa va ajute. Astept sa-mi spuneti cum a iesit turbanul vostru!

Caciulite pentru urechi . Ati purta asa ceva ?

DANA ROGOZ profita la maximum de Sezonul Reducerilor

DANA ROGOZ: "Au inceput reducerile! Cunosc “dive” carora le e rusine sa spuna ca fac cumparaturi cand sunt reduceri. Hehehe, eu iubesc perioada asta!"

Prajiturile preferate ale ANDREEI BANICA sunt bezelele

ANDREEA BANICA: "Sunt intr-un hotel din Oradea si imi fac de cap cu o bezea adusa de un prieten pe care numai aici si la Cluj o gasesc.Va pup pe toti dulce ca prajiturica;)"

Printesa BRIANA CARADJA , "Gavroche de Romania"




JOJO (Catalina Grama) : " Am par de Cosanzeana "

JOJO (Catalina Grama)"Parul scoate la iveala orice personaj care se ascunde in tine… Cand am par de cosanzeana mi se face dor de copilarie...:)

joi, 19 ianuarie 2012

Povestea de iubire dintre MARIAN VANGHELIE si OANA NICULESCU - MIZIL

OANA NICULESCU - MIZIL :"Da, este adevarat, Marian Vanghelie si cu mine alcatuim, acum, un cuplu. Suntem doi oameni care se iubesc si nu ne este rusine sa o recunoastem, chiar daca relatia noastra a fost si va ramane una discreta. Dupa cum se stie, el a facut public faptul ca suntem impreuna, iar eu il sustin, chiar daca am negat la un moment dat. Asa mi s-a parut firesc, in acel moment, sa il las primul pe el sa isi asume aceasta relatie, barbateste, iar acesta este unul dintre lucrurile care imi plac cel mai mult la el. Barbatia, onestitatea, ambitia si faptul ca isi asuma faptele si opiniile fara a da inapoi. Dar, mai ales, imi place la Marian tandretea cu care ma inconjoara si pe care nu o banuiam la prima vedere. Este un om inteligent si un barbat de incredere.

Avem o realatie fireasca, frumoasa, care a evoluat de la sine. Traim o “intamplare” umana speciala, dar atat de obisnuita, care ne face fericiti si care nu supara pe ceilalti, atat timp cat amandoi suntem niste oameni liberi. Atat eu cat si Marian ne-am separat de sotii nostri si suntem in relatii foarte bune cu ei.
Eu si Jimmy suntem separati de la sfarsit anului trecut, dar am ramas foarte buni prieteni. Este un om minunat, caruia ii datorez mult in devenirea mea. Va avea mereu un loc in sufletul meu.
Ne-ar bucura, pe mine si Marian, in egala masura, ca presa sa se ocupe mai putin de relatia noastra, mai ales in contextul actual. Asadar, ii rog pe jurnalisti, pe aceasta cale, sa ne respecte intimitatea, noua si celor apropiati noua."

Poze cu RANIA , fetita lui ADRIAN CRISTEA








Postări populare