Totalul afișărilor de pagină

Ce vedeta seamana cu o papusa Barbie ?

luni, 20 februarie 2012

CRISTINA SISCANU IONESCU:"Sotul meu este extrem de familist, fidel si loial"


CRISTINA SISCANU IONESCU s-a saturat de comentariile rautacioase la adresa familiei sale si a incercat sa lamureasca situatia.
Multa lume ii acuza atat pe ea, cat si pe Madalin, ca si-au cladit fericirea pe nefericirea altora, dar se pare ca lucrurile nu stau chiar asa:"Madalin isi are copii alaturi, zi de zi ... copiii lui Madalin locuiesc cu noi. Nu va mai faceti si griji si nici nu mai aruncati cu reprosuri. Daca nu cunoasteti realitatea, nu cea reflectata in tabloide, nu mai emiteti rationamente de "valoare". Vedeti-va de viata dumneavoastra si criticati-va propriile alegeri si decizii. Nu mai dati, subliminal, in sotul meu care este un om minunat."
Cristina are numai cuvinte frumoase la adresa sotului ei :"Sotul meu este extrem de familist, fidel si loial. Madalin e dorit de muuuuuuuulte femei, orice barbat, in locul lui, ar fi "profitat" la maxim de acest lucru, doar ca sotul meu are niste principii si niste valori pe care dumneavoastra nu cred ca le-ati gasit vreodata la un barbat."

duminică, 19 februarie 2012

Aventuri la deszapezire ...

O echipa Realitatea TV ,aflata pe teren, a ramas inzapezita. Ajutorul neasteptat a venit din partea unei BATRANE.
Cine nu are batrani, sa-si cumpere ! 

sâmbătă, 18 februarie 2012

Poze cu CRISTINA DOCHIANU cand era mica

Barbie Girl de la pupitrul stirilor sportive Antena 1, CRISTINA DOCHIANU,era la fel de frumoasa si cand era mica. Are si cu cine semana !
Iata cateva poze cu ea:



vineri, 17 februarie 2012

JOJO (Catalina Grama) pe covorul rosu la premiera filmului "Ultimul corupt din Romania"



Jojo face parte din distributia filmului "Ultimul corupt din Romania" si va avea o aparitie de diva pe covorul rosu.Va purta o rochie semnata Stephan Pelger accesorizata cu bijuterii Pandora, colectia cu diamante.
JOJO: "" Ultimul corupt din Romania" va avea o premiera de gala sublima!!! Abia astept sa pasesc pe covorul rosu!"

PREMIERA filmului romanesc "Ultimul corupt din Romania"

Astazi,17 februarie 2012, incepand cu ora 19.30, are loc premiera comediei "Ultimul corup din Romania", o continuare a filmului "Poker", aparut in 2010. 
Regizor: Sergiu Nicolaescu
Scenarist: Adrian Lustig
Actori: Horatiu Malaele, Mircea Diaconu,Vasile Muraru, George Mihaita, Vladimir Gaitan, Catalina Grama ( Jojo) etc.

CRISTINA SISCANU IONESCU isi doreste sa devina mamica

CRISTINA SISCANU si MADALIN IONESCU isi doresc sa devin parinti de  fetita. Pana dorinta va deveni realitate, CRISTINA isi exerseaza rolul de mamica cu Stefania si Filip, copiii din prima casatorie a lui Madalin.

sâmbătă, 11 februarie 2012

ANDREEA POPESCU:"Cel mai bun prieten al meu a murit"

ANDREEA POPESCU:"GOLDY-Cel mai bun prieten al meu a murit. Si-a dat ultima rasuflare in bratele mele. In cei 14 ani a fost fiinta care mi-a fost alaturi si m-a iubit neconditionat. Te iubesc catelul meu iubit! A fost linistea mea sufleteasca si zambetul meu de zi cu zi. Viata merge inainte, dar merg cu el in suflet."

OANA MARES este insarcinata

Dupa divortul de Augustin Viziru ( 11 ani de relatie), Oana Mares (31 de ani) si-a gasit fericirea in bratele lui Dragos Sabareanu (34 de ani).Cei doi sunt in culmea fericirii, Oana este insarcinata in trei luni.Oana spera sa fie un baietel caruia sa-i puna numele ei preferat, Nicolai.

joi, 9 februarie 2012

CARMEN SERBAN:"Facerea de bine se numeste … INCEST !"


CARMEN SERBAN:"Facerea de bine se numeste … INCEST !
Dar mai sunt si unii care cred ca nu iese fum fara foc! Ei bine , de aceasta data a iesit mult “fum” din nimic sau mai bine zis dintr-o flacara virtuala/imaginara.
N-am pretins niciodata ca sunt o persoana fara greseli si n-am pretins niciodata ca sunt cea mai buna in tot ceeea ce fac. Dar stiu foarte bine ca sunt un om sincer si deschis pentru comunicare si mai stiu sigur , 100% , ca n-am facut niciodata in viata mea sex cu o persoana de sex feminin si nici sex in grup n-am facut.
Situatia asta , care a aparut este de-a dreptul umilitoare pentru mine pe langa faptul ca nu mi-a placut niciodata sa ma disculp pentru ceva ce n-am facut si nici nu m-am gandit sa fac vreodata.
Stiu ca multa lume are o parere urata despre viata noastra , a artistilor si mai stiu ca multi dintre dvs credeti ca noi , artistii ducem o viata intima foarte destrabalata , insa in cele mai multe dintre cazuri va asigur ca aparentele inseala. 
Mie nu mi-a placut niciodata sa ma afisez pe la televiziuni cu barbatii din viata mea intima , dar asta nu inseamna ca am avut relatii intime cu femei. 
Nu ma declar nici vreo calugarita sau vreo sfanta, daaar va asigur 100% de faptul ca relatiile mele intime si sexuale le-am avut DOAR cu barbati. 
Pe de alta parte nu condamn pe nimeni dintre aceia care au alte inclinatii sexuale, caci fiecare traieste cum vrea si dupa cum simte.
Cea mai mare diferenta intre mine si un barbat mai mic de varsta decat mine , cu care am trait si traiesc este de 10 ani si chiar si aceasta diferenta mi-i se pare putin cam mare. Si cea mai mare diferenta intre mine si un barbat mai mare decat mine a fost de 16 ani , cand eu aveam 22 ani si el avea 38 ani. Nu sunt o pedofila si nici lesbiana nu sunt. Pe fatuca asta am ajutat-o pur si simplu din mila si pt ca il cunosteam pe acel barbat despre care ea a spus ca este tatal ei, iar el imi spusese inainte sa plece din Romania ca are o fata la Piatra-Neamt pe nume Ana. 
Acum sunt sigura ca am fost o tinta pentru niste boschetari din suburbiile orasului Focsani (caci ea pe acolo isi face veacul) si care inventeaza niste povesti la prima-auditie credibile si recunosc ca am fost mai mult decat o fraiera si o oarba caci am crezut in povestea ei si pe deasupra am mai si ajutat-o , fiindu-mi mila de ea. 
Recunosc ca a fost o greseala din partea mea ca nu am anuntat imediat politia si ca am gresit ca nu am dat-o in judecata cand am prins-o , inregistrand-o cu un alt telefon cum ma batjocorea chiar din casa mea cum vorbea cu mine la telefon cu o voce care il imita pe asa-zisul tatal ei… asta se intampla cand eu eram iesita din casa. M-am hotarat s-o inregistrez ce facea in casa mea , dupa ce de vreo doua ori cand vorbeam la telefon cu asa-zisul tatal ei mi-a trezit suspiciuni cand i-am propus “acestuia” sa astepte doua minute pina intru in casa si sa vorbeasca putin si cu fiica lui , cu Ana… Dar acest lucru nu a fost posibil caci “el” (mai exact ea) a refuzat sa vorbeasca cu “ea” , ca doar nu se putea sa vorbeasca ea cu ea!!! Problema mare a fost ca eu le-am cerut sa vorbeasca pe speak-er , cu microfonul deschis , pt ca sa-i pot auzi pe amandoi, lucru care evident ca nu era posibil sa se intample.
N-am facut nimic din ceea ce trebuia sa fac deoarece am considerat ca totusi Ana este un copil imatur si am zis sa nu-i mai fac si eu necazuri cu legea dupa ce ca si asa e vai-mama-ei. Dupa ce a plecat din casa mea si am amenintat-o cu politia, am intrebat-o si cum de a putut sa-mi faca mie asa ceva , iar ea mi-a spus ca a fost pusa de cineva din Focsani sa intre cu orice prêt in casa mea , sa fileze terenul , oamenii cu care lucrez si care sunt in viata mea si ca ea trebuia sa gaseasca ceva compromitator la adresa mea cu care sa ma santajeze in cele din urma. 
Mai zicea tot atunci prin telefon , ca ea n-a putut sa-mi faca nici un rau cat a stat la mine in casa, deoarece eu sunt singura persoana care a tratat-o cu respect in toata viata ei ca sunt singura persoana din viata ei , care m-am purtat civilizat cu ea , fara sa am vreo pretentie de la ea. 
Lantul de la gat si ceasul de pe mana nu i le-am dat cadou , ci i le-am imprumutat pe perioada cand iesea cu mine si cu tot staful meu. Eu si prietenele mele avem acest obicei sa ne imprumutam diverse bijuterii sau hainutze cand iesim in oras. 
Sigur ca atunci cand am trimis-o acasa intr-un mod cat se poate de diplomat , i-am zis si ca o sa revina in casa mea , iar ca sa nu-i dau de banuit ca am aflat despre excrocheria ei , am lasat-o sa plece cu obiectele mele. I-am dat si bani de drum , numa’ sa plece, i-am dat 100 Euro.
De ajutat , am ajutat-o deoarece eu sunt din fire cam <proasta de buna> si pentru ca mereu am ajutat oamenii , atat cat am putut , iar ea mi-a umblat la psihic si m-a sensibilizat cu povestea ei inventata , iar eu ca proasta i-am dat crezare. Ea imi povestea cat de traumatizata este de faptul ca acei indivizi din Piatra-Neamt o cauta pentru ca s-o oblige sa vanda droguri si pt ca sa faca pentru ei tot felul de alte excocherii si lucruri josnice. 
De adus in casa am adus-o pe motivul ca nu mai avea unde sa stea in Piatra-Neamt fiindca zicea ea , ca este urmarita de niste interlopi periculosi care i-au promis ca daca o prind , o omoara pentru faptul ca nu mai vrea sa lucreze pntru ei , iar la Focsani zicea ea ca nu mai poate sa mearga pentru ca femeia la care statea in gazda , se cam da la ea si ca ea n-are inclinatii de genul asta. Siiii , uite-asa pentru toate astea am ajutat-o. Cred ca in acele momente, in acea perioada eram intr-o criza totala de discernamant si de inteligenta … si uite asa am ajuns la ceea ce ati vazut aseara la tv si la care un aport de 50% sunt sigura ca il are si ziarul Cancan intrucat a publicat si a dat crezare unui personaj care a venit cu o poveste inventata si fara dovezi. 
Intr-un final am facut niste investigatii cu ajutorul politiei si am aflat cine este cu adevarat aceasta fata , am aflat si care-i sunt mentorii , iar de aceasta data n-am de gand sa mai stau cu mainile in san. 
Pe de alta parte , ma repet si sustin ceea ce zic si anume ca ea cat a stat in casa mea mi-a vorbit intotdeauna pe un ton respectuos , incercand sa nu ma deranjeze sau sa nu ma supere. Am invatat-o sa se roage si sa citeasca Acatiste, am luat-o cu mine si la Slujbele de Maslu , a tinut si post , i-am cumparat haine noi , de la magazinul de fete , pentru ca ea cand am cunoscut-o era imbracata ca un baietoi-boschetar , avea si are gesturi de baieti. Aranjasem pentru ea cu colegul meu Liviu Ciotoi sa-i compunem una sau doua melodii , ca s-o ajutam sa porneasca pe picioarele ei si sa poata castiga un ban cinstit , intrucat ajutorul de la mine nu era pentru toata viata, iar ea stia acest lucru pt ca eu i-am comunicat de la bun inceput ca o ajut , dar n-am de gand si nici n-am cum s-o intretin definitiv. 
De doi ani ma hartuieste cu telefoanele, ma suna zilnic de cel putin 3 , 4 ori pe zi , in conditiile in care eu nu-i raspund niciodata. Pe langa faptul ca ma suna zilnic , mai imi da si mesaje in care imi spune ca-i este dor de mine , eu crezand ca-i este dor de mine ca de un om care a ajutat-o si a respectat-o , caci altceva nu a fost intre mine si ea. 
Va multumesc tuturor pentru mesajele de sustinere si va multumesc pentru increderea acordata.
Aseara in emisiune am vazut-o ca si-a facut si freza la fel ca a mea, iar daca o sa cautati la ea pe facebook o sa vedeti acolo ca femeia e pasionata de relatiile cu sexul feminin. Este mai mult decat evident ca a facut obsesie pentru mine si ca s-a nascut in ea o pasiune bolnavicioasa pentru mine. 
Adevarul este unul singur si anume ca nu am avut niciodata , nici un fel de legaturi amoroase cu nici o persoana , de nici o varsta de sex feminin. 
Oamenii care ma cunosc (si nu sunt putini cei care ma cunosc) stiu ce fel de om sunt si stiu bine cu totii ca mie imi plac doar barbatii pt relatiile mele intime.
Iar acei oameni care nu ma cunosc si cred povestea ei … e treaba lor!
Din pacate si din nefericire pentru mine , imaginea mea atat ca om cat si ca artist , este acum compromisa , indoiala din sufletul multora dintre voi exista , iar eu o sa raman toata viata mea , marcata psihic de socul pe care l-am avut aseara si o sa raman cu pata asta pe suflet si pe numele meu de Artist, Carmen Serban, nume pe care l-am construit muncind si incercand din rasputeri sa fac lucruri bune si corecte pentru a 
nu-l pata in nici un fel.
Daaaar … exista acolo sus , un Dumnezeu in fatza caruia nu mi-e rusine cu faptele mele si sincera sa fiu am sufletul impacat in acest sens , deoarece doar EL , doar DUMNEZEU stie ca eu v-am spus adevarul si numai adevarul. 

O zi buna! 
Cu respect , Carmen Serban."

miercuri, 8 februarie 2012

OANA ROMAN:"Am trait mult in singuratate si mi-a fost chiar mai bine decat alaturi si printre oameni"

OANA ROMAN: Am trait mult in singuratate si mi a fost chiar bine mai bine decat alaturi si printre oameni care au incercat sa mi faca atata rau..mi am pastrat demnitatea, si citindu-l pe Petru Cretia am inteles si de ce..... "Demnitatea umana este in primejdie ori de cate ori se transgreseaza ceea ce englezii numesc privacy, zona inatacabila care apara individualitatea de ingerinte inoportune, indecente si promiscue si ii ingaduie sa respire aerul intaritor al singuratatii. De altfel, in treacat fie zis, capacitatea de izolare si chiar de insingurare este un semn al autonomiei individului si o garantie a invulnerabilitatii si a demnitatii sale."

CRISTINA SISCANU IONESCU asteapta cu nerabdare primavara

Multa lume s-a saturat de atata zapada, de stat in casa si de hainele groase. Printre persoanele satule de iarna se numara si CRISTINA SISCANU IONESCU:"M-am saturat de atata zapada! Vreau sa vina primavara!"

In timpul liber, JOJO (Catalina Grama) picteaza si chiar are talent !

JOJO:"Ador sa ma exprim pe panza... Una dintre ultimele mele lucrari."

ZINA DUMITRESCU in tinerete



"Averea" lui CRBL

CRBL lasa urmasilor sai o colectie impresionanta 
de 35 de sepci. La cat mai multe !


luni, 6 februarie 2012

Drama Florentinei Opris



In luna ianuarie a acestui an, sotul Florentinei a decedat in urma unei maladii grave si rare, i s-a dezvoltat un muşchi anormal  în interiorul corpului,aproape de inima.

CRISTINA SISCANU IONESCU nemachiata

In urma cu o ora CRISTINA Siscanu Ionescu a postat pe facebook o poza cu ea nemachiata. Reactiile nu au intarziat sa apara.Lumea a felicitat-o pentru curajul de a se arata nemachiata. Printre laudatori se afla si sotul ei, Madalin Ionescu, prezentatorul emisiunii Drept la tinta.
Iata dialogul purtat de cei doi pe facebook:
MADALIN: "Iubita mea !!!... Esti uluitor de frumoasa ! De abia astept sa ajung acasa !"
CRISTINA: "Te asteptam, iubitul meu. Eu si copiii iti pregatim o surpriza."

duminică, 5 februarie 2012

ANDREEA Popescu , o studenta eminenta

ANDREEA POPESCU:"Mai am un examen si termin sesiunea, 6 examene luate cu BRIOOOOO!!!! Aha, aha, aha...super tareeeee!!!!! Sunt o studenta eminenta si voi intra in semestrul doi fara nicio restanta... o bursa ar fi chiar bine, nu?"

SYLVIA Stefanescu : "Oficial sunt in depresie"

SYLVIA Stefanescu :Oficial sunt in depresie :( ! Nu mai suport vremea de afara , vreau sa vina primavaraaaaaaaaa !!!!!Nici macar nu am pretentia de Dubai ,vreau macar Costinesti :))"

joi, 2 februarie 2012

Postări populare