Totalul afișărilor de pagină

Ce vedeta seamana cu o papusa Barbie ?

miercuri, 30 mai 2012

De ce isi bate joc Nicoleta Luciu de corpul ei ?

Nicoleta Luciu i-a cucerit pe romani prin naturaletea ei . Incet, incet ... aceasta dispare: silicoane, acid hialuronic in buze etc.
Ce se intampla cu ea ? Are o familie frumoasa si numeroasa,  patru copii, o situatie materiala buna ... ce-lipseste ? Are tot ce si-ar putea dori orice om de pe pamant.
Omul trebuie sa fie multumit cu ceea ce a fost inzestrat de la natura, altfel ... Orice este in plus, artificial, dauneaza grav sanatatii.
Cei dragi ar trebui sa o ajute. Isi bate joc de propriul corp.

Fiica "secreta" a lui Andrei Zaharescu

Andrei Zaharescu este purtatorul de cuvant al Guvernului Ponta. Pana de curand, prezenta stirile la Antena 1, alaturi de sotia sa, Andreea Berecleanu si despre viata personala dinainte de ea, se stiu foarte putine. 
Odata cu functia primita ,au inceput sa apara tot felul de informatii si una dintre ele este accea ca mai are un copil din prima casatorie (cu Andreea Berecleanu are doi). 
Catina este fiica "secreta" (sens figurat) a lui Andrei Zaharescu din prima casatorie, cu actrita Oana Mereuta.
Mai multe poze:




luni, 28 mai 2012

Jojo la 2 anisori

JOJO:"Eu la doi ani!:) M-am gandit sa va mai inveselesc in ziua asta ploioasa! Va puuup!"

Iulia Albu, machiaj horror

Fetelor, de ce ne machiem? Ca sa aratam mai bine.

 Se pare ca nu toate urmarim acelasi lucru ... Iulia Albu cu sigurantaa, nu. In ultima perioada , sotia lui Mihai Albu poarta tinute si machiaje horror.

miercuri, 23 mai 2012

Cristina Siscanu Ionescu este o gospodina excelenta

Cristina Siscanu este o sotie model. Are grija de sotul ei, Madalin Ionescu, in toate privintele. 
Week-end-ul trecut, Cristina  l-a rasfatat cu preparate culinare gatite chiar de ea: peste si legume la gratar.Madalin si-a adus si el aportul la aceasta masa copioasa cu un pilaf excelent.

miercuri, 16 mai 2012

Poze de la premiera filmului "S-a furat mireasa"

11.05.2012 , premiera filmului romanesc "S-a furat mireasa".
Rolul principal l-a detinut JOJO (Catalina Grama} care a stralucit atat in film , cat si pe covorul rosu prin rochia semnata Ingrid Vlasov.







marți, 8 mai 2012

Oana Roman promoveaza cartea tatalui sau , "Orice ar fi , cuvintele impotriva Puterii"

Oana Roman: "Astazi , impreuna cu ziarul Adevarul , a aparut o carte scrisa de tatal meu, cu un titlu care spune tot: " Orice ar fi , cuvintele impotriva Puterii". E o culegere de articole scrise de el din 2008 pana azi, in ziare ca Adevarul si Jurnalul National. Citind, o am inteles inca o data de ce cea mai importanta lectie pe care am invatat o de la el, este aceea de a trai onest, cinstit si Demn."

vineri, 4 mai 2012

Razboi intre Iulia Albu si Laura Olteanu

Targul de Mirese din Dubai a iscat un scandal in lumea modei.
Laura Olteanu, prezenta cu o colectie de rochii de mireasa , o acuza pe Iulia Albu ca i-a distrus standul .Iulia Albu a considerat ca standul respectiv i se cuvenea  pentru prezentarea pantofilor sotului ei , Mihai Albu.Gestul pe care l-a facut nu i s-a parut deplasat, nu a facut altceva decat sa intre in posesia locului care i se cuvenea, conform "statutului " sau.
 

Andreea Marin si Mihaela Radulescu au facut pace

Andreea Marin si Mihaela Radulescu, cele doua dive de pe plaiuri mioritice, vor avea emisiune la Realitatea TV. Nu vor imparti acceasi emisiune, ci doar studioul de filmare.
 

marți, 1 mai 2012

1 Mai - Andreea Banica la picnic

Andreea Banica sarbatoreste 1 Mai la picnic, alaturi de familie. 
Imbracata chic, rochita scurta si sandale cu toc inalt, Andreea a pornit spre locul insorit ... inca nedezvaluit.

Un 1 Mai insorit pentru JOJO

JOJO (Catalina Grama) si-a petrecut, alaturi de familie, 1 Mai muncitoresc.Nu oriunde, ci la mare, la Mamaia ... prin bai de soare.

Postări populare