Totalul afișărilor de pagină

Ce vedeta seamana cu o papusa Barbie ?

luni, 20 februarie 2012

CRISTINA SISCANU IONESCU:"Sotul meu este extrem de familist, fidel si loial"


CRISTINA SISCANU IONESCU s-a saturat de comentariile rautacioase la adresa familiei sale si a incercat sa lamureasca situatia.
Multa lume ii acuza atat pe ea, cat si pe Madalin, ca si-au cladit fericirea pe nefericirea altora, dar se pare ca lucrurile nu stau chiar asa:"Madalin isi are copii alaturi, zi de zi ... copiii lui Madalin locuiesc cu noi. Nu va mai faceti si griji si nici nu mai aruncati cu reprosuri. Daca nu cunoasteti realitatea, nu cea reflectata in tabloide, nu mai emiteti rationamente de "valoare". Vedeti-va de viata dumneavoastra si criticati-va propriile alegeri si decizii. Nu mai dati, subliminal, in sotul meu care este un om minunat."
Cristina are numai cuvinte frumoase la adresa sotului ei :"Sotul meu este extrem de familist, fidel si loial. Madalin e dorit de muuuuuuuulte femei, orice barbat, in locul lui, ar fi "profitat" la maxim de acest lucru, doar ca sotul meu are niste principii si niste valori pe care dumneavoastra nu cred ca le-ati gasit vreodata la un barbat."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare