Totalul afișărilor de pagină

Ce vedeta seamana cu o papusa Barbie ?

luni, 9 ianuarie 2012

JOJO si baietelul ei, Achim




Un comentariu:

  1. Buna ziua,

    Subsemnatul Ionut Grama, in calitate de reprezentant legal al fiului meu Achim Grama, va rog ca, in conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, sa procedati la rectificarea, blocarea, stergerea sau transformarea in date anonime a datelor personale (nume, etc.) si/sau a imaginilor referitoare la Achim Grama publicate in prezent pe site-ul de internet "http://mondenitatiromanesti.blogspot.com/".

    Va rog sa aveti in vedere in mod particular art. 17-18, corelate cu art. 6 ale acestui Regulament, referitoare la lipsa consimtamantului pentru prelucrarea datelor personale, precum si dreptul persoanelor vizate de a decide in legatura cu datele lor personale.

    Datele personale si/sau imaginile care fac obiectul acestei solicitari se gasesc pe site-ul dvs. de internet, la pagina:

    http://mondenitatiromanesti.blogspot.com/2012/01/jojo-si-baietelul-ei-achim.html



    Va multumesc anticipat pentru solutionarea rapida a acestei solicitari si va rog sa imi confirmati in scris acest lucru la i.grama@yahoo.com.

    Cu stima,


    Ionut Grama

    RăspundețiȘtergere

Postări populare